GİZLİLİK ve ÇEREZ POLİTİKASI

Demirler Kundura ("Ayakkabı City" veya "Şirket") tarafından işletilen www.ayakkabicity.com, www.ayakkabicity.com.tr internet sitelerini ziyaret edenlerin ("Veri Sahibi") gizliliğini korumak şirketimizin önde gelen ilkelerindendir. İnternet sitesi gizlilik politikası ("Politika") ile; veri sahiplerinin kişisel verilerinin işlenmesi, çerez politikası ve internet sitesi gizlilik politikası'nın yürürlüğü hakkında açıklamalar yapılmaktadır.

Gizlilik Politikası

İnternet sitemizi ziyaret etmeniz sırasında elde edilen kişisel veriler Ayakkabı City tarafından 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ("Kanun") uyarınca aşağıda açıklanan kapsamda işlenebilecektir. Kişisel verilerinizin işlenmesine ilişkin detaylı bilgilere KVKK ulaşabilirsiniz.

Verilerinizin İşlenmesi

Sitemizi ziyaret etmeniz dolayısıyla elde edilen kişisel verileriniz aşağıda sıralanan amaçlarla Ayakkabı City tarafından KVK Kanunu’nun 5. ve 6. maddelerine uygun olarak işlenebilecektir.

  • Şirket'in İK politikaları ve süreçlerinin planlanması ve icra edilmesi,
  • Tarafımızdan sunulan ürün ve hizmetlerden ilgili kişileri faydalandırmak için gerekli çalışmaların iş birimlerimiz tarafından yapılması ve ilgili iş süreçlerinin yürütülmesi,
  • Tarafımızdan tarafından sunulan ürün ve hizmetlerin ilgili kişilerin beğeni, kullanım alışkanlıkları ve ihtiyaçlarına göre özelleştirilerek ilgili kişilere önerilmesi ve tanıtılması için gerekli olan aktivitelerin planlanması ve icrası,
  • Tarafımızdan tarafından sunulan ürün ve hizmetlerin ilgili kişilerin beğeni, kullanım alışkanlıkları ve ihtiyaçlarına göre özelleştirilerek ilgili kişilere önerilmesi ve tanıtılması için gerekli olan aktivitelerin planlanması ve icrası,
  • Ayakkabı City ve Ayakkabı City ile iş ilişkisi içerisinde olan ilgili kişilerin hukuki, teknik ve ticari - iş güvenliğinin temini.

Ayakkabı City; kişisel verilerinizi talep etmeniz halinde üyelik kaydının gerçekleştirilmesi, sizleri kampanyalarımızdan bildirilmesini sağlamak amacıyla da işleyebilecektir.

Çerez Politikası

Ziyaret ettiğiniz web siteleri, bilgisayarınıza veya telefonunuza küçük bilgiler kaydedip, daha sonra aynı siteyi ziyaret ettiğinizde bu bilgileri okuyabilirler. Bu küçük bilgilerin kaydedildiği dosyalara çerez veya tanımlama bilgisi (İngilizcesi: cookie) denir. Çerezler genellikle internette gezinti deneyiminizi iyileştirmeye ve siteleri kişiselleştirmeye yarar. Örneğin bir siteye giriş yaparken "beni hatırla" seçeneğini işaretlerseniz o site, kullanıcı adınızı (veya özel bir kimlik numarasını içeren bir çerezi tarayıcınıza kaydeder. Çerezleri yalnızca onları oluşturan site okuyabilir. Çerezin ne kadar süreyle saklanacağını da site belirler.

Çerez Kullanımı

İnternet sitemizden (www.ayakkabicity.com) en verimli şekilde faydalanabilmeniz ve kullanıcı deneyiminizi geliştirebilmek için Cookie kullanıyoruz. Web sitemize giriş yaptığınız zaman, sizlere, cookie kullanımı kabul edip etmediğinize dair bir soru sorulmaktadır. "Kabul Et" seçeneğini seçtikten sonra cookie'ler aktif olacaktır. Sonradan fikrinizi değiştirirseniz ve cookie kullanılmasını tercih etmezseniz tarayıcınızın ayarlarından cookie’leri her zaman silebilir ya da engelleyebilirsiniz. Ancak bunun internet sitemizi kullanımınızı etkileyebileceğini hatırlatmak isteriz. Tarayıcınızdan cookie ayarlarınızı değiştirmediğiniz sürece bu sitede cookie'ler kullanılmaya devam edecektir. Cookie'lerin hangi amaçla kullanıldığı ve ne kadar süre depolandığı aşağıda belirtilmektedir. Sitemizde yer alan servislerin kullanımı için bizimle doğrudan veya dolaylı olarak bazı bilgi ve veriler paylaşmaktasınız.

Bu bilgiler siteye kayıt olurken verdiğiniz kişisel bilgiler (isim, e-posta adresi, telefon gibi) veya siteyi kullanımınız (iletişim formunu kullanırken, yorum yaparken vb.) esnasında topladığımız bilgilerdir (IP, cihaz, konum ve tarayıcı bilgileri, gezinti ve etkileşim içeriği, tarih ve bağlantı süresi gibi veriler). Bilgi ve verilerinizi saklama konusunda azami özeni göstermekteyiz. Web sitemiz, sunucumuzda depolanan cookie verilerinizi 3. parti kişiler ile paylaşılmamaktadır. Sitede bulunan harici hizmetler (canlı destek eklentisi, Facebook eklentisi, YouTube videosu, Twitter içeriği vb.) tarafından depolanan cookie verileriniz ise harici hizmetlerin sorumluluğundadır.

Çerez Kullanımı

Size daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için çerez politikamızı inceleyebilirsiniz.